Salgs- og leveringsbetingelser

Kudos Family AS selger gjennom sin nettbutikk kudosfamily.no filmer på DVD, Blu-ray og andre medier samt andre varer som filmplakater med mer. Gjennomført bestilling innebærer at du godkjenner våre kjøpevilkår og samtykker til at du registreres i vårt kunderegister.  

Bestilling
En bestilling via internett er gjennomført når du mottar en ordrebekreftelse per epost fra oss. Vi kan ikke garantere at vi kan levere alle varene du har bestilt.  

Priser
Prisene i kudosfamily.no oppdateres jevnlig. Det vil derfor være eksempler på at et produkt endrer pris fra en uke til en annen. Vi tar forbehold om trykkfeil/at priser på internett kan inneholde feil grunnet tekniske årsaker. Priser på våre varer angis i norske kroner.  

Porto/frakt
For å gjøre det enkelt og oversiktlig for deg som kunde fakturerer vi kr. 39,- i porto på alle bestillinger. Du blir bare belastet med porto én gang pr. bestilling, slik at frakten blir billigere for deg, jo flere produkter som bestilles.  

Levering
Leveringstidene er forventede leveringstider. Bestillinger blir normalt sendt innen 1-3 dager. Postens leveringstid ut til kunden kommer i tillegg; 1 – 4 dager. Produkter som er bestillingsvare tar ytterligere noen dager å levere, avhengig av leverandør. Hvis forsendelsen antas å få plass i postkassen din, sendes den som uregistrert A-post. Dersom postbudet anser at den er for stor for å få plass i postkassen din, vil forsendelsen bli levert til Postkontoret/Post i butikk i ditt område, og du vil få en hentemelding fra Posten.  Større forsendelser sendes som Norgespakke, og du vil motta hentemelding fra Posten.

kudosfamily.no leverer til adresser i Norge.    

Forsinkelse
Vi garanterer ikke at varen sendes fra oss innen det oppgitte antall arbeidsdager, fordi uforutsette forsinkelser kan oppstå. Vi utbetaler ikke erstatning ved en eventuell forsinkelse. Leveringsproblemer som vi kjenner til, får du alltid informasjon om, dersom du har lagt inne en epostadresse vi kan kontakte deg på.  

Restordre/delleveranse
Restnoterte titler vil bli ettersendt portofritt så snart vi mottar dem fra leverandørene  

Forhåndsbestilte produkter
Forhåndsbestilte produkter leveres på lanseringsdato som angitt på produktsiden. Vær oppmerksom på at utgivelsesdatoer kan forandres.  

Avbestilling
Varer vi ikke kan levere, restnoteres ikke, men må bestilles på nytt. Hvis vi må slette noe i bestillingen din, får du melding om det via epost.

Moms/mva
For momspliktige varer er prisen som vises på nettsidene inkludert mva.  

Kjøp av digitale produkter
Digitale produkter må lastes ned innen 30 dager etter kjøp, og hvert produkt kan lastes ned 10 ganger. Kjøp av digitale produkter er portofritt. Moms for digitale produkter er under utredning av norske myndigheter.  

Defekt vare
Er varen skadet, har feil eller mangler, erstatter vi denne uten ekstra omkostninger for deg. Kontakt oss på epost mail@kudosfamily.no eller telefon 51116336 så sørger vi for at du får tilsendt et nytt eksemplar så raskt som mulig.  

Uavhentede pakker
Uavhentede pakker blir fakturert med et returgebyr:
 Opptil 3 kg. - faktureres med kr. 100,- pr. pakke.
 Over 3 kg. - faktureres med kr. 200,- pr. pakke.
 Faktura sendes i posten. Er bankkort allerede belastet, blir beløpet trukket fra på kreditnotaen.
  

Angrefrist
Som forbruker har du 14 dagers ubetinget angrerett. Du må selv betale returporto hvis du angrer på din bestilling. Varen må være ubrukt og i samme stand som da du mottok den.  Dersom du ønsker å returnere en vare må utfylt angrerettsskjema legges ved varene du returnerer. Angrerettsskjema finner du her. På dette skjemaet finner du også adressen varene skal sendes til.  Så snart vi har mottatt og behandlet varene du har returnert, vil salgssummen bli tilbakeført til det kredittkortet du benyttet ved bestilling. Forøvrig henvises til angrerettloven og kjøpsloven.

lagt til handlevogn